Om Agnete Hoffmeyer

Jeg er uddannet Cand.mag. i pædagogik og folkloristik fra Københavns Universitet med en stærk toning indenfor psykologi og speciale i narrativ livsvejledning. Jeg har derudover taget efteruddannelse som psykoterapeut med et kropsligt udgangspunkt og narrativ coach og løbende opkvalificeret mig indenfor bl.a. krops- og samtaleterapi, gestalt-terapi, kognitiv adfærds-terapi samt narrativ praksis og vejledning.

Undervist i psykologi, motivation og arbejdsliv på Handelshøjskolen i København, Undervist i relationsarbejde for efterskolelærere og vuggestuepædagoger, og var i mange år lektor i psykologi og pædagogik på University College Sjælland ved Professionsbacheloruddannelsen i Ernæring og Sundhed, hvor jeg bl.a. underviste i, hvordan man kan støtte og styrke mennesker gennem forandringsprocesser ved hjælp af samtaler og undervisningsforløb.  Herunder undervist i sundhedspsykologi, stress, motivationssamtalen (MI), sundhedsvejledende og sundhedspædagogiske metoder, psykisk arbejdsmiljø samt psykologiske aspekter ved livsstilsændringer. Har siden 2003 sideløbende med min primære beskæftigelse haft klienter i terapi. Og også i perioder som selvstændig haft kurser i f.eks. motivationssamtalen eller forløb for kvindegrupper i et livshistorisk perspektiv.

De sidste år har jeg arbejdet som familiekonsulent med pædagogisk og psykologisk vejlederfunktion i et specialpædagogisk skoletilbud for børn med socio-emotionelle udfordringer.

Jeg anvender en kombination af vejledning og terapeutiske metoder individuelt tilpasset den enkelte klients problemstillinger. F.eks. elementer fra krop-/gestalt-terapi, omnitherapy, kognitiv terapi, motivationssamtalen, narrativ praksis, coaching og vejledning, naturbaseret terapi, samt med inspiration fra oprindelige folks traditioner og livsvisdom (særligt de indianske).

Jeg er mor til 3 børn + 2 bonusbørn. De 3 ældste børn er flyttet hjemmefra og jeg bor med min mand, vores fælles datter og min bonusdatter i et naturskønt område i landsbyen Torslunde i Ishøj.