Agnete Hoffmeyer

Jeg er uddannet Cand.mag. i pædagogik og folkloristik fra Københavns Universitet med en stærk toning indenfor psykologi og speciale i narrativ livsvejledning. Jeg har derudover taget efteruddannelse som psykoterapeut med et kropsligt udgangspunkt og narrativ coach og løbende opkvalificeret mig indenfor bl.a. krops- og samtaleterapi, gestalt-terapi, kognitiv terapi samt narrativ praksis og vejledning.

Undervist i psykologi, motivation og arbejdsliv på Handelshøjskolen i København, Undervist i relationsarbejde for efterskolelærere og vuggestuepædagoger, og var i mange år lektor i psykologi og pædagogik på University College Sjælland ved Professionsbacheloruddannelsen i Ernæring og Sundhed, hvor jeg bl.a. underviste i, hvordan man kan støtte og styrke mennesker gennem forandringsprocesser ved hjælp af samtaler og undervisningsforløb.  Herunder undervist i sundhedspsykologi, stress, motivationssamtalen, sundhedsvejledende og sundhedspædagogiske metoder, psykisk arbejdsmiljø samt psykologiske aspekter ved livsstilsændringer.

Har udviklet samtalemetoder, der bl.a. benytter sig af elementer fra krop-/gestalt-terapi, motivationssamtalen, narrativ praksis, coaching og vejledning, naturbaseret terapi, samt med inspiration fra oprindelige folks traditioner og livsvisdom (f.eks. indianske).

Jeg bor med min mand i en dejlig sammenbragt familie med i alt 5 børn i et naturskønt område i landsbyen Torslunde i Ishøj.